Trening i razvoj kadrova - soft skills obuke

Kreiranje i implementacija programa obuka u skladu sa potrebama klijenata

Organizujemo obuke na nivou celokupne kompanije, obuke timova, potom obuke za menadžere i lidere, kao i za zaposlene za različitim specijalističkim i operativnim pozicijama.

Cilj programa obuke je da se svaki pojedinac osposobi da u potpunosti isprati zahteve koje firma postavlja pred njega, ali i da se razvije u pravcu prihvatanja novih odgovornosti i ovlašćenja.

Obuke timova imaju za cilj unapređenje timskih rezultata i timske dinamike.

Na ovim obukama kombinujemo predavanja i radionice, sa timskim koučingom (team coaching)

Obuke za menadžere i lidere su fokusirane na razvoj menadžerskih i liderskih stilova, koji će ih učiniti efikasnijim u vođenju ljudi i pomoći im da izgrade/učvrste svoj uticaj i autoritet. 

Ove treninge organizujemo u formi grupnih ili individualnih obuka, „uživo ili online.

TEME LIDERŠIP OBUKE: postavljanje ciljeva, davanje feedbacka, praćenje učinka zaposlenih, motivacija saradnika, vođenje tima, razvoj samopouzdanja, uspostavljanje autoriteta, delegiranje, coaching zaposlenih, timski koučing, emocionalna inteligencija u poslu, upravljanje timom, veštine intervjuisanja i sl.

Za zaposlene preporučujemo treninge fokusirane na razvoj određenih biznis veština uz pomoć kojih će postići veću ličnu poslovnu efikasnost.

TEME TRENINGA ZA ZAPOSLENE: upravljanje ličnom poslovnm efikasnošću, stresom, unapređenje prezentacionih veština, unapređenje komunikacijskih i pregovaračkih veština, rešavanje konflikata, efikasno upravljanje vremenom, rešavanje barijera i blokada u poslu, kako „reći NE“, asertivna komunikacija, timski rad.

Pored standadnih obuka, organizujemo well-being obuke, koje imaju za cilj da unaprede ličnu psihološku efikasnost svakog pojedinca.

Posebno smo ponosni na naš program HR obuka – namenjenih mladim HR juniorima

U našim treninzima koristimo elemente coachinga, kako bismo obezbedili da svaki pojedinac dobije najveću vrednost svake obuke spram svojih potreba!

Krajnji cilj je dugoročna postavka sistema upravljanja razvojem profesionalne karijere pojedinaca, od čega bezuslovno zavisi razvoj poslovanja firme u celini.

Informacije o nekim treninzima koje smo realizovali za različite klijente potražite na linkovima:

Radionica za top i middle menadzment tim

Obuka prvi put menadžer : trening za buduće lidere

Obuka za menadžere feedback

Timski koučing