HR OBUKA uz HR mentoring

Interaktivna ONLINE obuka namenjena mladim HR profesionalcima koji žele da prodube svoja HR znanja i unaprede HR prakse

Ovu interaktivnu obuku organizujemo kao podršku mladim HR stručnjacima koji su počeli da rade u HR oblasti ili planiraju da svoju karijeru usmere u tom pravcu, a žele da se što bolje spreme za izazove koji ih tu očekuju.

Obuka sadrži predavanja, kombinovana sa prezentacijom, „role play“ vežbama, radioničarskim radom i individualnim aktivnostima. Posebno zanimljivi su primeri iz savremene HR prakse, njihove analize, diskusije, smišljanje načina da se primene u praksi.

Najvredniji deo obuke su vežbe, vezana za različite HR koncepte, čije razumevanje je ključno da bi uspešnije obavljali svoj posao, ali i bolje razumeli poslove drugih kolega u HR sektoru i mogli da sagledaju svu kompleksnost HR problematike i povezanost HR službe i organizacije u celini.

Ova obuka se najčešće organizuje za pojedince iz HR tima kompanija ili kao obuka otvorenog tipa.

 Program je najčešće individualan, ali povremeno organizujemoi grupne programe

Teme koje pokrivamo:

  • Pozicioniranje HR-a unutar kompanije
  • HR procesi: bazični i napredni
  • Napredne veštine selekcije kandidata,
  • Trening i razvoj ljudi, motivacija zaposlenih
  • Procena učinka, nagrađivanje
  • Employeer branding i iniciranje promena

Postoji osnovni i napredni kurs, kao i mini-kursevi, formirani oko konkretnih HR tema: regrutacija i selekcija, merenje organizacione kulture, unaređenje motivacije za rad…

Ovaj program je osnova za dalji lični razvoj HR junira, ali i svake kompanije, koja podrškom razvoja svojih mladih kolega i pratećenjem njihovih inicijativa, obezbeđuje priliv novih ideja, koje imaju uticaj na unapređenje kompanijskog sistema rada i organizacione kulture.

JEDAN OD ZANIMLJIVIH PRIMERA

Lenka Kostović je mladi lider recruitment tima sjajne zapadnoevropske kompanije Becky.works , koja zapošljava računovođe za holandske firme, ali koji rade iz Srbije.


Ona je bila par meseci na Sinapsinom programu HR mentoringa, uz HR leadership, s obzirom da vodi tim juniora, pa želi da se osnaži na polju leadershipa.

“HR mentoring program od ostalih sličnih izdvojila bih po njenom izuzetnom entuzijazmu, 
radoznalosti oko najmanjih detalja u poslu, kao i po neviđenoj brzini učenja novih stvari, uz automatsku primenu svega odmah u praksi, uz sva preispitivanja i dileme koje smo zajedno rešavale u hodu.” – ističe Neda Mirković koja je bila mentor Lenki na ovom programu i dodala: “Zamislite tek kakvi će ljudi uz nju dalje stasavati.”

više detalja na LINKU:   HR mentoring – Lenka i firma Becky.works