Radionica za Top i middle menadžment tim

Zaštitni znak HR agencije Sinapsa su brojne radionice za menadžere, koje organizujemo za ključne ljude kompanije i sve menadžere koji donose složene poslovne odluke.

Trudimo se da približimo savremena prakse upravljanja ljudskim resursima rukovodećem kadru, kako bismo ih pripremili za promene koje savremeni biznis podrazumeva, ali i podstakli da unaprede prakse motivacije zaposlenima, jer je to ključ zadržavanja dobrih kadrova u svakoj firmi.

Zahvaljujući koučing “alatima” koje koristimo u radu, učesnici su podstaknuti da dele svoje uvide, diskusiju i usvajaju nove koncepte rada sa ljudima.

Često se desi da se baš na ovakvim radionicama rode ideje vezane za unapeđenje poslovanja.

Jedan od klijenata, koji nam je baš zbog toga veoma drag, kao zbog izuzetne fleksibilnosti i spremnosti na otvoreno iznošenje svojih stavova, zapažanja, ideja i nesebičnog deljenja iskustava, jeste kompanija United Cloud.

Jedan od klijenata kojeg posebno želimo da izdavojimo, zbog izuzetne fleksibilnosti i spremnosti na otvoreno iznošenje svojih stavova, zapažanja, ideja i nesebičnog deljenja iskustava, jeste kompanija United Cloud.