PETAK 13-ti  kao inspiracija za pokretanje karijernih promena

 

Petak 13 mart se pokazao kao magičan datum za pokretanje procesa promene posla, a time i kvaliteta života

Agencija Sinapsa održala je posebnu radionicu KRIJERNI ZAOKRET, kao podršku svima u procesu potrage za poslom.

 

Radionica je organizovana sa ciljem (uspešno realizovanim) da svaki učesnik dobije konkretan feedback na CV,  tj. savet šta da promeni u CV-ju, kako da  kreira još upečatljiviji CV itd., ali i savet kako da kreira motivaciono pismo i LinkedIn profil. Potom smo u drugom delu radionice vežbali pitanja sa intervjua, smišljali najbolje odgovore za svakog pojedinca, učili kako izaći na kraj sa trik pitanjima.

Ono što je ovu radionicu učinilo posebnom je neverovatna grupna dinamika, razmena iskustava, mišljenja, ideja, a pre svega podrška članova grupe jednih drugima u toku rada i učenja novih veština ličnog prezentovanja, a najviše u vežbama prevazilaženja ličnih blokada u različitim izazovnim situacijama kroz koje se učesnici tokom vežbe prolazili.

 

Zajednička fotografija na kraju radionice i osmesi na licima, govore o sjajnoj atmosferi i energiji probudjenog samopuzdanja, uspavanog u dosadašnjim bezuspenim potragama za poslovima.

karijeni konsalting

Utiske nekih od učesnika prenosimo u celosti:

DRAGINJA: “Htela bih da se zahvalim Nedi koja je organizovala kreativnu radionicu i sigurna sam da će mi svi saveti koristiti u budućnosti. Takođe bih se složila sa Milicom i pridružila bih se pohvalama usled posvećenosti i neophodnoj pažnji na segmetima gde je svaka od nas pravila propuste, a koje će nam ubuduće svakako koristiti u karijernom zaokretu. Sve preporuke i nadam se da se ovde naše druženje neće završiti 🙂 ”

BISERKA: “Bilo je pre svega korisno, ali moram reći i pomalo nelagodno (mislim na to sto si nas “terala”da izadjemo iz svojih zona komfora). Meni je to bilo preko potrebno. Hvala što si radionicu prilagodila svakoj od nas posebno. Prihvatam tvoje sugestije, mada mislim da će mi ona u vezi karmina najteže pasti ;)”

DANIJELA “Radionica je bila odlična, mada sam je više doživela kao nesebičnu, prijateljsku pomoć. Sve smo se vratile u mnogo boljem raspoloženju nego što smo došle. Svaki minut vremena je bio jako koristan, edukativan, a u isto vreme i zabavan. Jako sam zahvalna Vuku na preporuci i vrlo rado ću te preporučiti drugima. Moram da ti kažem da sam oduševljena tvojom memorijom, koliko toga si zapamtila.”

MILICA “Radionica je definitivno prevazišla moja očekivanja. Naučila sam dosta novih stvari i uvidela greške koje sam pravila na intervjuima. Sigurna sam da će mi koristiti u budućnosti. Posebno moram da pohvalim što se Neda posvetila ne samo grupi, nego i svakom pojedincu. Takođe, simulacije pitanja koja se javljaju na razgovoru za posao su mi bile vrlo korisne. Sve preporuke!”

Ova grupna radionica je planirano da se organizuje jednom kvartalno, a ukoliko bude interesovanja i češće. U međuvemenu, na raspolaganju su vam individualne karijerne sesije, na koje možete da se prijavite ukoliko budete odlučili da promenite posao i bude vam potrebna podrška na tom putu.

https://www.sinapsa.co.rs/obuka-za-promenu-posla/
kliknite na link

 OBUKA ZA PROMENU POSLA: KARIJERNI ZAOKRET

 

 

A evo i kako je izgledala najava za radionicu, da poslušate, jer uskoro sledi nova.