PSIHOLOGIJA U BIZNISU

PSIHOLOŠKI TRENING ZA LJUDE U BIZNISU

→ podrška u rešavanju biznis izazova 

→ partner u prevazilaženju stresa na poslu 

→ orijentir za razvoj karijere

KOME SU NAMENJENI NAŠI PROGRAMI

kome su namenjeni nasi prograami

NašI kratki psihološki programi, namenjeni su svakom pojedincu, kada mu u poslu zatreba podrška sa strane, da efikasnije reši izazovnu ili problemsku situaciju u kojoj se našao, kao da primer:

 • da “prelomi” tešku odluku, bude produktivniji u poslu
 • sa više samopouzdanja se zauzme sebe, svoje ideje, ciljeve
 • pronađe put do zaokreta u karijeri 
 • motiviše za posao samog sebe ili ljude kojima rukovodi 
 • ojača samopoštovanje ili samokontoolu
 • izbori se zahtevnom ili stresnom situacijom 

NAŠ PRISTUP PROBLEMIMA I METOD RADA

Svaki naš program je sastavljen od nekoliko radionica, koje imaju za cilj da pomognu osobi da prestane da se vrti u krug, vezano za konkretnu situciju ili problem sa kojim se nosi.

Saslušamo pojedinca, zajedno preispitamo situaciju,  perspektive, mogućnosti i nalazimo putokaze za njeno rešenje.

METOD RADA

U radu kombinujemo elemente psihološke procene i testiranja, psihološkog savetovanja, soft-skills treninga i biznis koučinga (business coaching)
Zajedno dogovaramo šta je tema za rad, tj. izazov koji će biti predmet jednog ciklusa radionica sa konkretnom osobom.

ZAŠTO DA ODABERETE NAS?

Naše znanje proisteklo je iz rada u velikim, modernim kompanijama u domenu profesionalnog razvoja kadrova.

Naša lista klijenata svedoči o poverenju koje naši klijenti imaju u nas kada nam povere razvoj svojih ljudi

NAŠI KLIJENTI

3 programske celine

3 PROGRAMSKE CELINE

 1. PSIHOLOŠKA PROCENA: analiza ličnih psiholoških kapaciteta, veština, sposobnosti, ali i oblasti za unapređenje da bi pojedinac lakše rešio konkretne izazove.

 2. Sumiranje alternativa, DEFINISANJE RAZVOJNIH MERA, suočavanje osobe sa rezultatima 

 3.  REALIZACIJA SESIJA: podsticanje pojedinca da se zauzme za sebe maksimalno efikasno i konstruktivno. Ukupan broj sesija varira (od 3 do 8) u zavisnosti od kompleksnosti teme

KOJA JE KORIST OD OVOG PROGRAMA ZA SVAKU OSOBU?

Ne samo što će se svako osnažiti da reši poslovne izazove i savlada stres, nego će steći mnogo korisnih saznanja o sebi i naučiti da :

 • analizira moguće perspektive, pokrene promene i uzme stvari u svoje ruke
 • savlada svoje otpore i različite psihološke blokade i lakše izađe na kraj sa izazovima
 • motiviše na promene i lični razvoj i samog sebe i druge lude, ako vodi tim 

KOJA JE KORIST OD OVOG PROGRAMA ZA SVAKU KOMPANIJU?

Kompanje se sve više odlučuju da obezbede podršku “sa strane! svojim zaposlenima, u nošenju sa zahtevnim i stresnim situacijama, što za posledicu ima povećanje radnog elana ljudi, biznis efikasnosti i angažovanosti, ali i lojalnosti kompaniji, što sve zajedno jača kompaniju iznutra i njen employer branding.

PREKO 200 LJUDI JE PROŠLO NAŠ PROGRAM U TOKU ZADNJE 3 GODINE

Evo utisaka nekih naših polaznika.

snezana-Libong-Ngai

Snežana Libong Ngai

PROGRAMME OFFICER FOR GOOD GOVERNANCE AND GENDER EQUALITY AT UNOPS

“Ove konsultacije sa Nedom su mi pomogle da bolje razumem svoje snage i koje veštine bi bilo dobro da unapredim, a dobila sam i dodatnu motivaciju da se još intenzivnije pozabavim svojim daljim usavršavanjem.”

sanja-halilkanovic

Sanja Halilkanović

ORGANISATION DEVELOPMENT PROFESSIONAL

“Ovo je kratak i pragmatičan program koji mogu da preporučim svakome ko se oseća pomalo“zaglavljeno“ i želi da ojača motivaciju za poslom. Podsetila sam se koje su tačno moje snage u profesionalnom okruženju i dobila sam podršku da iznesem stresnu situaciju u kojoj sam bila, ali i ideje za svoj dalji razvojni put. Neda je sjajan sparing partner za veliki broj tema i definitivno ću koristiti ovu uslugu i ubuduće!”

Ivan Manojlovic

Ivan Manojlović

ICT SOLUTION PRE – SALES EXPERT

“Kroz ovaj konsalting program, dobio sam od Nede potvrdu svojih vrlina i vrednosti i energiju da se za njih još više borim kroz neke nove poslove u budućnosti.”

Jelica Cobanovic

Jelica Čobanović

DIRECTOR AT APTIV MOBILITY SERVICES D.O.O.

“Očekivala sam da na ovom konsalting programu dobijem neke osnovne smernice i savete, a dobila sam u stvari od Nede kompletnu sliku o sebi i jasniji fokus šta je za mene važno da menjam u narednom periodu, posebno kako da lakše nosim stres, koji moja poslovna uloga nosi.”

ŠTA JE ZAJEDNIČKO ZA SVE NAŠE KLIJENTE

Posle naših programa, svaki pojedinac uz više samopouzdanja i proaktivnosti rešava izazovne i stresne situacije, probleme, dileme. Takođe efikasnije upravlja samim sobom i svojom karijerom, ali i drugim ljudima, timovima, kao i biznis procesima. Evo u koje 3 situacije program ima najveću moć.

smanjenje stresa

SMANJENJE STRESA NA POSLU

Kada se stres na poslu uvuče se pod kožu, ne samo što smanji poslovnu efikasnost i radni elan, već se osoba oseća “slabićem” ako nema podršku okruženja.

Zato smo kreirali naše sesije tako da pomognemo pojedincu da se sa stresnom situacijom lakše suoči, da nauči da se postavi drugačije, da ojača svoje kapacitete i vrati poljuljani balans.

JAČANJE SAMOPOUZDANJA, SAMOPOŠTOVANJA I SAMOKONTROLE

Zajedničke teme za većinu naših klijenata su upravo: kako da povećaju samopouzdanje, da sačuvaju samopoštovanje i bez obzira na teškoće sa kojima se sreću u poslu da zadrže samokontrolu.

U radu primenjujemo biznis koučing (business coaching), psihološko savetovanje, kao i roll play vežbe. Zajedno učimo o izazovima upravljanja samim sobom, kao i bilo kojim izazovom na poslu.

jačanje-samopouzdanja
menadzerski stres

MENADŽERSKI STRES

Menadžerske uloge nose sa sobom veliki stres, zbog pojačanog osećaja odgovornosti. To je izraženo i kada pojedinac, prvi put preuzima menadžersku poziciju, pa se oseća nesigurno u novoj ulozi, ali i kada se iskusni menadžeri i lideri, nađu pred novim izazovima koji zahtevaju drugačiji pristup problemima, ali i sebi samom.

Tada je podrška sa strane od najveće važnosti, pa smo razvili posebne biznis coaching radionice za menadžere, koje su se pokazale kao sjajan “orijentir” u savladavanju stresa, ali za opšti menadžerski i liderski razvoj

Imamo u ponudi 2 programa, koji se razlikuju po trajanju i broju sesija, kao i ceni.
Cena basic kursa (3×60 min ili 4×45 min) je 320 e, a advance kursa (6×60) 550 eur. Cena dodatne online sesije je 75 e po osobi, u trajanju od 1h.