Intervju našeg vodećeg konsultanta i direktorice, Nede Mirković, za E-kapiju, na temu situacije u HR-u danas, uz par saveta kako pojačati uticaj HR-a na biznis generalno.

Moguće jeste da je korona napravila neka pomeranja ka tome da se u nekim kompanijama malo više pažnje obraća na pojedinca i njegove potrebe, kao i na timove i njihovu dinamiku.

Ipak, stav naše agencije je da svi mi koji se bavimo unapređenjem HR-a, imamo puno posla na temu produbljivanja povezanosti biznisa i HR-a.

Mi svoju ulogu zato i vidimo u osvešćivanju pojedinaca koji vode kompanije: koliko se jačanjem raznih HR servisa koji proizilaze iz osluškivanja ljudi, ustvari jača kompanija i postaje spremnija za nove izazove i krize, jer ne zna se kakve nas sve korone čekaju iza ćoška, ali barem možemo spremniji da se suočimo sa njima.

Ako vi imate dileme oko HR-a, javite se da zajedno procenimo da li ste dobro postavili sve HR procese i povezali ih sa svojom vizijom ili možda može još nešto da se unapredi, da bi sistem bolje funkcionisao.

Pročitajte više klikom na link: https://www.ekapija.com/business-advice/3328421/tri-saveta-kako-pojacati-pozitivan-uticaj-hr-sluzbe-na-biznis